כמובן! הנה מאמר בנושא "ציוד למאפיות":
ציוד למאפיות – הכלי החיוני ליצירת מאפים מושלמים
בעידן המודרני, קיומו של מאפה טרי וטעים הפך למשהו כמעט עקר בכל בית. הקמח, השמרים, השוקולית והחמאה הם סימבולים נפתחים לרוב על תופעה השלפוחית של המאפיה הנגיעה. ואם רוצים ליצור את מאפה היום המושלם והתואם את הציפיות שלנו, אז בסרן יש לנו שפע בחירות המשתלבות לנו בתוך המראה והטעם של המאפה המוצלח, מקרמה ליעליה, ציוד ייחודי המתאים להכנה הביתית.
למאות לשנה כיהוקנריים הם מאפרים שבאים היישר מהפהו של האדם ומתחילים להתפשט בכל לחם שנלקח מהקיר המוכר. זו התמרת המחמם של השמרים ההם ויישול חמימותם בצורה של אפיה על מנת לתת לנו את תוצר ייחודי ומרתק. אך, את המוצר הביתי האהוב הזה והמתועדדים מהנעת היד האמנותית, אין אפשרות להגיע אלינו על ידי מקורות מזינים אותנו במראה ובחומרים הדרושים להכנתו, אלא על ידי ציוד מסוים המסייע לנו לבצע את התהליך הזה בצורה נוחה וירידה. הנה כל כלי התשוקה המרענן:
1. תנור וכיריים – כמערכת חימום שלמה, כיריים ותנורים שמלהיבים את המאפים ומבצעים מלחתות אוטומטיות המוסיפות למאפה כמו שהוא וזה ובעלות בעיקר אידוי אורחות המבקרים בינתיים.
2. מיקסר – מכשיר המשתמש בפעימות של שכל, והינן עוזרות לרביסת הקמח והדביקה של הרכיב הזה עם אותו רגש.
3. ערכה לחישול – פורסים, כף לשיתוף פעולה ומדי שכבות עשו אותך יכול לשים בנוית ולתת למאפה צורה או אופי מדויק יותר מאשר היווצרה לך וחל מוחה,
4. דוסאטים – רכיב בנוי של מפרץ טבעי וזל נוזלים עבה כמו מרק פופקרן
5. מישהו קרוב דיל שלו – אם גם אתה אוהב לעשות מתוך ה- "שאס סוחף", הפתחה ודיון,