שמן זית כתית הוא שמן המופק בזכות תהליך כבישה קרה מזיתים, והוא נחשב לאחד השמנים האיכותיים והבריאותיים ביותר בעולם. שמן זית כתית מספק שפע של יתרונות תזונתיים, ומתאים לשימושים רבים במטבח, החל מתיבול סלטים ועד לשימוש במתכוני בישול ואפייה. תהליך ההפקה שומר על רכיבי התזונה החשובים שבזית, כגון ויטמינים, מינרלים ואנטי-אוקסידנטים.
### יתרונות של שמן זית כתית
שמן זית כתית מצטיין בערכים תזונתיים גבוהים. הוא עשיר בחומצות שומן חד בלתי רוויות, שמוכרות כידידותיות ללב. צריכת שמן זית כתית יכולה לסייע בהפחתת רמות הכולסטרול הרע (LDL) ובשיפור רמות הכולסטרול הטוב (HDL), דבר התורם לבריאות הלב והכלי הדם. בנוסף, השמן מכיל אנטי-אוקסידנטים
http://www.meshekpinchas.co.il/