המכירה של דבש היא עניין מרתק שקיים כבר אי שם מימי הקדם, ואחד מהדברים המרגשים במכירת דבש הוא היכולת לשמור על מסורת משפחתית. בשביל להתחיל למכור דבש, יש צורך ללמוד על תהליכים שונים כדי ליצור דבש שאנשים ירצו לקנות. המילא את הכלי או הדוכן מצריך מקצת יכולת הניתנת במהלך זמני. אבא שלי ים, שמתעסק עם דבש כבר כ30 שנה, נתן לי טיפים מקצועיים למכירת דבש. האם אתם מכירים את דבש "הדבש של סבא"? זהו דבש לתקופות מוסמכות והוא מיוצר בעבודת יד מתוך תהליכים מסורתיים. בזמן המוגבל ביותר שאני צורך למצוא דבש איכותי שדעתי מומלצת עליו וללא כימיקלים. מאחר ודבש "הדבש של סבא" הוא דבש טבעי 100%, אני ממליץ בחום לנסות אותו ולטעום את הטעם המדהים שלו.
