סוגי פולי קפה הם נושא רחב ומגוון, וכל חובב קפה יודע כי הבחירה בין הסוגים השונים יכולה להשפיע רבות על טעם וכמובן על חוויית השתייה. שני הסוגים העיקריים של פולי קפה הם פולי ערביקה ופולי רובוסטה.
פולי ערביקה נחשבים לפולי הקפה האיכותיים יותר. הם גדלים בגבהים גבוהים יותר ומזג האוויר הקריר תורם להפקת טעמים עשירים ומורכבים. פולי ערביקה לרוב מייצרים קפה קליל עם חומציות גבוהה וטעמים פרייים. הם גם מכילים פחות קפאין לעומת פולי רובוסטה, מה שהופך אותם לאופציה פופולרית בקרב מי שמעדיף קפה עדין יותר.
בצד השני נמצאים פולי רובוסטה, שמקורם בעיקר באפריקה ובדרום אסיה. פולי קפה אלו ידועים בטעמו החזק והמריר יותר, והם מכילים פי שניים קפאין בהשוואה לארגזק. הקפה המופק
https://www.adonithatavlinim.co.il/blog/8128250-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%A7%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%91%D7%97%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%92-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%94-%D7%A9%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%9A-